Ota yhteyttä

FAQ

1. Kuka Bagi on?

Joku voisi sanoa, että Bagi on meksikolainen mehiläistenkasvattaja, joka on vaihto-oppilaana Suomessa. Toinen voisi sanoa Bagia urbaanilegendaksi, joka on nähty Hangon yössä. Kolmas voi pitää Bagia faijana, jonka ylimääräinen energia purkautuu wappuhattu- projekteihin.

#bagi #papibagheera

2. Miksi Bagi kuvaa iltapala videoita?

Ensimmäiseki Bagi tietenkin viihdyttää itseään. Mikä on sen mukavampaa, kun katsella videoilta omaa naamaansa. Toiseksi Bagi haluaa välittää hyvää mieltä ja kolmanneksi Bagi tykkää snäckitellä, miksei näitä sitten voisi jakaa myös muille. Kerran se Bagi vaan elää, ei pidä ottaa tätä elämää liian vakavasti.

#iltapalakorneri

3. Mist Bagi sit tykkää?

Jos se tähän mennessä ei ole selvinnyt, niin Bagi suosittelee katsomaan muutaman #iltapalakornerin. Eiköhän se aika nopeasti selviä, että se on tietenkin sibali, vihannesten kuningatar. Tosin kyllä Bagi tykkää myös kastikkeista, varsinkin jos niissä on voita tai kermaa. Ja tietenkin katkaravuista. Bagi on kyllä aika kaikki ruokainen.

#sibali #bagi #love #food for #fun

4. Ketä Bagin apukokit on?

Bagi on aina valmiina kuvaamaan, joten ne voi olla ketä vain. Suurimmaksi osaksi Bagi snäkittää kotona, jolloin aktiivisin apukokki on yleensä Tepsukka, joka yleensä huutaa vekenakkia. (tosin ei se sitä koskaan ole edes maistanut) Vähän rauhallisemmat apukokit Mipsteri ja Seppo. Sit tietenki Bagin vaimo Karkki, joka lähinnä pyörittelee silmiä Bagin puuhasteluille.

#theoelvin #seppo #karkki #mipsteri #seppo #foxy

5. Tekeekö Bagi kaupallista yhteistyötä?

Bagi ei tee kaupallista yhteistyötä ellei siitä ole erikseen mainittu. Jollain on kuitenkin iltapalat maksettava ja apukokit ruokittava, joten Bagi on aina valmis ottamaan ehdotuksia vastaan. Bagi mielellään jeesii, varsinkin yrittäjät on Bagin mieleen.

#supportyourlocal

Lähetä Bagille sähköpostia

Ei sitten mitään turhaa länkytystä, mutta esim. iltapalavinkit käy hyvin